Monday, February 13, 2012

Marvellous March for Golden Garden’s Investors…

Assalamualaikum..

Maaf kerna lama tidak memberi berita baik kepada para pelabur Golden Garden ini.. sebenarnya apa lagi yang lebih baik daripada dividen BULANAN yang sekarang pasti menghasilkan lebih pulangan apabila harga emas dunia kembali meningkat dalam linkungan USD55 – USD56 pada akhir Januari hingga kini.. Alhamdulillah…

Nilai CPS yang bernilai USD0.85 bagi satu unit juga telah meningkatkan jumlah “new investors” dalam Golden Garden ini.. satu lot permulaan yang bernilai RM2000.00 ini laris sehinggakan Golden Zero terpaksa menambah “supplement” dalam pemakanan harian kerana tugas penuh dedikasi dan keseronokan sebagai kaunselor dan motivator di siang hari , sebagai “player” di petang hari dan sebagai pengendali Golden Garden Consultant di sepanjang hari sebenarnya amat menguji mental , fizikal dan pengurusan masa. Mujurlah emosi terjaga baik kerna penasihat kesihatan sentiasa ada di hati..

Kesihatan yang baik ini memudahkan Zero untuk membantu pelabur2 baru yang sudah terjumpa cara bagaimana untuk melihat “pembiakan” duit mereka itu seperti mana yang berlaku kepada CEO , Advisors dan juga Consultants dalam Golden Garden ini..

Justeru dengan ini diumumkan bahawa pada bulan MAC 2012 ini BONUS DIVIDEN BERGANDA akan diberikan kepada pelabur baru untuk Februari ini… yuuppp benar dividen akan digandakan…

INI CONTOHNYA : Bagi “investors” yang mempunyai 5 LOT dan mendapat dividen 5gram nilai emas semasa pada bulan Februari ini maka pada MAC 2012 ini mereka akan mendapat dividen BERGANDA iaitu 10g..

So dividen bulanan mereka insyaAllah mengikut harga emas kini :

10g x USD55 (harga emas semasa) = USD 550 @ RM 1595… sangat sikit bukan..:p

Itu belum lagi campur dengan “gold trading” yang sudah Zero terangkan pada entri2 terdahulu..(baca n fahami n hubungi CEO Golden Garden)…

Jadi sekarang adalah masa untuk pelabur –pelabur baru memulakan lot anda.. hubungi Golden Zero..

Juga sekarang adalah masa untuk pelabur2 sedia ada untuk menambah lot masing-masing kerana selepas ini saham CPS syarikat akan meningkat dari USD 0.85 ke USD 1.00.. justeru harga satu lot juga akan meninngkat.. jadi melabur sebelum atau pada 10 Februari 2012 n pada 15hb Mac 2012 , pelabur baru akan terus merasai dividen seperti pelabur2 lama tapi dalam JUMLAH BERGANDA..

Ayahanda kepada Golden Zero juga semakin mengorak langkah dengan menambah pelaburan walaupun dia sudah berjaya dalam kerjaya beliau..(mungkin ini sebagai pemangkin semangat untuk anak sulung dia yang bujang ini..hehehe..)..

Sememangnya CEO sentiasa sibuk.. Golden Advisors pula selalu berulang-alik menguruskan pelabur-pelabur mereka di Macau , Hong Kong , Indonesia serta Malaysia. Consultants pula mempunyai kerjaya masing-masing.. Namun demi anda “smartphones” kami sentiasa bersedia melayan anda dari 9am sehingga 10pm setiap hari..

InsyaAllah mereka yang mahu berubah akan dibantu oleh Allah S.W.T..

D = Doa , U = Usaha , I = Istiqamah , T = Tawakal..

Mari amalkan D.U.I..T untuk mendapatkan DUIT ..

No comments:

Post a Comment